Fugeskeer

Her præsenterer vi et udvalg af markedets bedste fugeskeer til gør det selv-projekter, der blandt andet rummer flere fugeskeer fra Eskimo i forskellige varianter. Du kan blandt andet finde fugestudsskeer, rørfugeskeer og flere andre fugeskeer til gør det selv-projekter, hvoraf nogle fås både med og uden soft grip. Vores udvalg henvender sig dermed både til professionelle håndværkere og gør det selv-entusiaster, der søger det bedste værktøj til fugning.

Fugeskeer af høj kvalitet og lang holdbarhed


Hos Murergrej.dk har vi et stort udvalg af fugeskeer fra ESKIMO, som er kendt for deres førsteklasses værktøj. Fugeskeerne er fremstillet af specialhærdet kvalitetsstål, har konisk slebne blade og galvaniseret dølle. Håndtagene er fremstillet af bøg og fås desuden med soft grip samt med ergonomisk udformning.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugeskeer, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.