Murerværktøj

Som vores navn antyder, er vi eksperter på murerværktøj. Vi har et bredt sortiment, på alt til mureren. Alting af professionel kvalitet, så det virker upåklageligt. Arbejde med mørtel skaber generelt et slidende miljø for værktøj. Derfor er det vigtigt for os at værktøj til mureren, kan holde til det daglige slid. Det er lige meget om du skal i gang med opmuring, omfugning, støbning osv. Alt værktøj kan findes her i kategorien. Nøje udvalgt af vores egen uddannet murer.

Vælg den ønskede kategori

Hvad skal murerværktøj bruges til?

Murerfaget spænder over et bredt spektrum af færdigheder. Derfor gør murerværktøjet det samme.

Der er blandt andet værktøj i forbindelse opmuring, omfugning, puds og støbninger.

Opmuring er når et nyt hus skal bygges, og der bliver opsat en mur fra bunden. Til opmuring bruges flere slags værktøj – bl.a. diverse murerskeer, værktøj til opmåling, murstensklipper, og hjørnejern, der sikrer muren bliver lige.

Huse får med tiden ofte behov for udskiftning af fugerne. Dette kaldes omfugning. Alt efter hvilket miljø man bor i, kan det være oftere end andre.

Er du i tvivl, om dit hus mangler en omfugning?

Hvis fugerne smuldrer eller er begynder at falde ud, er det højst sandsynligt ved at være tid. Læs mere her.

Der findes murerværktøj, som er specielt beregnet til at skifte fuger ud. Fx bruges en fugefræser til at fjerne fugen, mens en mørtelfugepistol bruges til at indsætte en ny fuge.

Nogle huse får puds eller filts. Hertil findes der optimeret murerværktøj som mørtelbeton sprøjten, der gør processen hurtigere og nemmere.

Mureren står også for støbninger af fx beton. Det kan være søjler, gulve eller vægge. Hertil bruges hovedsageligt blande- og håndværktøj. Når støbningen er hærdet, vil der muligvis være behov for slibning.

Alt efter hvilket materiale der er blevet støbt i, findes der specielle skiver og maskiner.

 

Hvordan vedligeholder man murerværktøj?

Vedligeholdelsen afhænger af hvilket værktøj, det drejer sig om. Skiver brugt til at skære eller slibe, bliver hurtigere slidt, og er et murerværktøj, der ofte skal udskiftes.

Vi sælger skiver og fræseværktøj i alle prislejer. Nogle holder længere end andre. Faktorer som materialet, der bliver skåret eller slebet, samt håndtering, har alle en indflydelse på skivens levetid.

Maskiner er et murerværktøj der til gengæld generelt har en lang levetid.

De er beregnet til at arbejde med slidende materialer som mørtel. Der er altid nogle dele som slides hurtigere end andre. Disse dele kan købes som reservedele og udskiftes løbende.

Står du midt i et byggeprojekt eller skal i gang med at omfuge, står vores kundeservice altid klar til at svare på alle dine spørgsmål angående f.eks. valg af mørtel eller brugen af murerværktøj.

Kontakt os på info@murergrej.dk eller +45 72 60 66 30.