Håndværktøj

Søger du markedets mest funktionelle håndværktøj til fugning og opmuring? Her i produktsortimentet finder du alt i fugebrætter, fugeskeer, fugetrykkere, limskeer, murerhammere, murerskeer, spandeskeer og meget mere fra professionelle producenter. Vores sortiment er gennemtestet og håndplukket ud fra høje standarder, så det bidrager til at effektivisere arbejdet mest muligt. Vi tilbyder desuden en lang række leveringsmuligheder, så alle vores kunder kan modtage deres håndværktøj til murere, når de har brug for det.

Vælg den ønskede kategori

Stort udvalg af håndværktøj til alt murerarbejde

Hos Murergrej har vi et stort udvalg af anerkendte mærker og velkendte produkter, som alle er både funktionelle, velafprøvede og i en kvalitet, som er en murer værdig. I denne kategori har vi samlet nogle af de ting som du hyppigst har brug for, såsom murerskeer, fugeskeer, fugetrykkere, limskeer og murerhamre.

Har du spørgsmål til vores sortiment af håndværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.