Tandspartler

Skal du i gang med at lægge fliser, vil vi anbefale dig at få fingrene i en tandspartel. Vil du derudover spare op til 30% af din tid, så overvej om du skal investere i en af vores innovative tandspartler med vinkelbeslag. Ved at bruge en tandspartel til flisearbejdet sikrer du dig ikke blot det bedste resultat - du opnår også kvalitet - hver gang. Tandspartler kan derudover også benyttes til påsmøring af bl.a. fliseklæb inden fliserne sættes på.

Hvilken størrelse tandspartel du skal bruge, kommer helt an på flisens størrelse. Hos Murergrej.dk har vi et stort udvalg i tandspartler, så du kan få den størrelse tandspartel, der passer til netop dit projekt. Du finder her på siden tandspartler i størrelse 4 - 20 mm - med eller uden vinkelbeslag!

Fælles for alle vores tandspartler er, at de er fremstillet i specialhærdet rustfrit kvalitetsstål med konisk slebne blade, der sikrer en nem og hurtig rengøring samt en længere levetid. Tandspartlerne fås med forskellige håndtag – lige fra soft grib til træ!

Derfor er du godt dækket ind uanset, hvilken type tandspartel du skal bruge, når du handler hos Murergrej.dk. Har du brug for hjælp til hvilken størrelse tandspartel du bør vælge, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af tandspartel!

To Top