Tandspartler

Her finder du et stort udvalg af tandspartler


Har du et fliseprojekt, skal du helt sikkert have fat i en tandspartel. Hvis du derudover vil spare op til 30% af din tid, så bør du købe en af vores innovative tandspartler med vinkelbeslag. Vinkelbeslagene kan indstilles lige efter flisebredden. Det har den fordel, at du derved kun får den mængde fliselim på, som du skal bruge. Herved sparer du både penge, materialer og passer på miljøet.

Hvilken størrelse tandspartel, du skal vælge, afhænger af flisens størrelse. Hos murergrej.dk råder vi over et stort udvalg i tandspartler. Her finder du med sikkerhed den helt rigtige tandspartel til netop dit projekt. Tandspartlerne tilbydes i tandstørrelserne 4 - 20 mm, hvor selve bredden er op til 68 cm - med eller uden vinkelbeslag. Se videoen som viser tandspartlen med vinkelbeslaget i funktion.

Vi stiller altid høje krav till vores produkter. Derfor er alle tandspartler fremstillet i special hærdet rustfrit kvalitetsstål med konisk slebne blade. Det sikrer en nem, hurtig og sikker rengøring samt en længere levetid. Tandspartlerne findes med forskellige håndtag - herunder alt lige fra træ til soft grib. Forskellen kan mærkes med det samme - prøv det!

Når du anvender en af vores innovative tandspartler, opnår du både det bedste resultat og den bedste kvalitet.

Har du brug for hjælp til hvilken størrelse tandspartel du bør vælge, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af tandspartel!