Tandspartler

Stort udvalg af tandspartler

I denne kategori finder du vores brede udvalg af tandspartler. Vi har forskellige variationer både hvad angår størrelsen af selve spartlen, men også af tænderne. Nogle fås også med et vinkelbeslag, som hjælper med at sørge for, at du bruger den korrekte mængde fliselim. Uanset hvilken størrelse flise du arbejder med, vil du her kunne finde den helt rette til netop dit projekt. Når du køber hos Murergrej.dk vil du altid kunne være sikker på at du køber kvalitetsværktøj som er lavet til at holde.

Tandspartler til flisearbejdet

Er du i gang med et fliseprojekt, bør du anskaffe dig en tandspartel - og hvis du derudover vil spare op mod 30% af din tid, så bør du købe en af vores innovative af slagsen med vinkelbeslag. Vinkelbeslagene kan indstilles lige efter flisebredden. Det har den fordel, at du derved kun får den mængde fliselim på, som du skal bruge. Herved sparer du både penge, materialer og passer på miljøet. Hvilken størrelse du bør vælge, afhænger af flisens størrelse. Hos murergrej.dk råder vi over et stort udvalg i tandspartler. Her finder du med sikkerhed den helt rigtige til netop dit projekt. De fås i størrelserne 4 - 20 mm, hvor selve bredden er op til 68 cm - med eller uden vinkelbeslag. Se videoen som viser tandspartlen med vinkelbeslaget i funktion.

Vi stiller altid høje krav till vores produkter. Derfor er alle tandspartler fremstillet i special hærdet rustfrit kvalitetsstål med konisk slebne blade. Det sikrer en nem, hurtig og sikker rengøring samt en længere levetid, og de findes med forskellige håndtag - herunder alt lige fra træ til soft grib. Forskellen kan mærkes med det samme - prøv det!
Når du anvender en af vores innovative tandspartler, opnår du både det bedste resultat og den bedste kvalitet. 
Har du brug for hjælp til hvilken størrelse du bør vælge, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg, så du får det helt rigtige til netop det projekt du står med!