Vinkelslibere

Skær i alle former for materialer med disse professionelle stenskæremaskiner og murstensskærere. Vores overlegne stenskærer hjælper dig med at opnå en præcis og støvfri skæring hver gang. Uanset om du arbejder i sten, klinker, fliser eller et andet materiale, så kan du få glæde af de robuste og nøjagtige skæremaskiner. De er nemme at rengøre, lette at transportere og bidrager også med vigtig køling ved skæringer i hårde materialer.

Bredt udvalg af vinkelslibere fra dit favoritmærke


En vinkelsliber, også kendt som en slidesliber, er et håndholdt kraftværktøj, der bruges til at skære, slibe eller polere med. Se nærmere på vores udvalg af professionelle vinkelslibere - både den lille og mellem størrelse - af mærkerne Bosch, Makita eller Hitachi, der alle er kendt for deres gode kvalitet og lange holdbarhed.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vinkelslibere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.