Stenskæremaskiner

Stenskæremaskiner

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
15
25
35

Her på siden ser du vores udvalg af professionelle stenskæremaskiner til skæringer i keramiske fliser, porcelænsfliser, klinker, marmor, granit, tagsten, belægningssten og mursten.Der findes faktisk ikke en type sten som du ikke kan skære i, når du ejer en af disse professionelle skæremaskiner.

Hos Murergrej.dk kan vi tilbyde stenskæremaskiner af forskellige mærker og typer - både med letkørende rullebord og forskelligt vandkøling samt forskellige skærelængder og dybder.

Nedenfor finder du skæremaskiner til både privat- og professionelt brug til alle slags behov og budgetter. Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke dig ind på dem. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af stenskæremaskiner eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af stenskæremaskiner og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top