Fugefræsersåle

Mangler du en fugefræsersål i solid kvalitet, er du havnet det helt rette sted. Her hos Murergrej.dk har vi nemlig et bredt udvalg af tilbehør til fugefræserværktøj - heriblandt fugefræsersåler. Den er helt optimal at bruge, når du kradser fuger ud, idet den effektivt fjerner det støv, der opstår, når du er i gang med arbejdet. Samtidig sikrer den en ensartet fræserdybde. Se hele vores udvalg her nedenfor.

Fugefræsersåle skaber et støvfrit arbejdsmiljø


Fugefræsersålen bevæger sig let henover ujævnheder og samtidig er det nemt at indstille den korrekte fræserdybde. Den fjerner det støv, som opstår ved udkradsning og sikrer en ensartet fræserdybde, når du fuger. Hos Murergrej finder du fugefræsersåler med og uden styreskinne, flexslange og skifteværktøj. Du finder nærmere informationer omkring fugefræsersåler under de enkelte produkter, hvor du samtidig også kan finde komplette fugefræsersæt.

Sådan afgør du om dine fuger trænger til en udskiftning. Læs mere her.

Sådan anvender du fugefræserstifter sammen med en vinkelsliber. Læs mere her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugefræsersåler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.