Flexlift

Flexlift

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
15
25
35

Når du skal stå og arbejde med tungt værktøj til hverdag, så kan det godt forekomme, at det føles lidt tungt at holde i længden. Det gælder både værktøj som boremaskiner, fugefræser, eller også vores Mørtel fugepistol. Med hjælpemidler som f.eks. vores Flexlift bæresele kan du nu få aflastning idet det ergonomiske ophæng reducerer vægten på værktøjet ned til kun 1,5 kg. Derved minimerer du belastningen på ryg, skuldre, lænd og arme betragteligt. Vægten flyttes istedet over på ryggen, så ikke blot kan du med produkter som denne Flexlift bæresele arbejde hurtigere, du gør det også velvidende om, at du undgår varige mén og/eller træthed i kroppen.

Har du spørgsmål til vores sortiment af bæreseler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af bæresele og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top