Sugekopper

Sugekopper til løft af alle slags fliser

Sugekopper er et næsten uundværligt værktøj til montering af fliser, og på denne side kan du finde vores bredde udvalg. Sortimentet spænder bredt, ligesom fliserne og flisemurerne der bruger dem. Både til storformats fliser, tunge fliser, med vakuum, motor, vibration og meget, meget andet er du sikker på at finde én der passer til dit behov og fliseprojekt. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7260 6630 eller Info@murergrej.dk.  

Her finder du et bredt udvalg af forskellige sugekopper til fliser, som du næppe kan undvære. Sortimentet omfatter med eller uden vakuum, vibration og/eller batteri. Du finder kvalitetsmærkerne fra bl.a. Raimondi og Montolit. Sugekopperne kan løfte fra 15 kg og op til henholdsvis 40, 90, 120 og 140 kg med én, dobbelt eller tredobbelt sugekop, kan anvendes til løft af bl.a. fliser, marmor, klinker eller diverse betonsten. Med den suveræne sugefunktion er det en sand fornøjelse at håndtere alle slags materialer, som du vil have løftet, flyttet eller sat på plads.

Har du spørgsmål til anvendelsen, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på vores telefon 7260 6630, som er åben fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 8.00 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til at foretage de valg, der sikrer det bedste resultat til dit projekt!