Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
15
25
35

Leder du efter passende sikkerhedsbriller der ikke kun er sikkerhedsgodkendte, men samtidigt også beskytter mod solblænding, UV-stråling og ridser? Så er du landet på den helt rette side. Med vores prisvenlige sikkerhedsbriller til dit arbejde, er du sikret robuste, ridsefrie, holdbare og alsidige arbejdsbriller til stort set alle slags formål, som du kunne komme ud for ude hos kunden eller på byggepladsen. 

Hvilke sikkerhedsbriller der bedst egner sig til jobbet, kommer an på din individuelle situation. Arbejder du indendørs, så er vores Pyramex med klar linse eller OS Goggles et passende valg. Fremstillet af Otto Schachner, egner disse sikkerhedsgodkendte briller sig særdeles godt til alt slags indendørs arbejde. 

Arbejder du derimod meget udenfor og er direkte udsat for sollyset, så er en af vores Pyramex Zone ll sikkerhedsbriller med blå eller orange spejllinser et perfekt valg, idet de både afskærmer mod sol, er ridsefri, men samtidigt har en yderst god pasform.  

Har du spørgsmål til vores sortiment af sikkerhedsbriller eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af sikkerhedsbriller og alt andet inden for sikkerhedsudstyr, flise- og murerværktøj! 

To Top