Bajonetsavklinger

Bajonetsavklinger

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
15
25
35

Her finder du garanteret de helt rette savklinger til din bajonetsav. Hos Murergrej fører vi et altid stort udvalg af bajonetsavklinger af højeste kvalitet og med lang holdbarhed.

Uanset om du skal udføre savearbejde i hårde materialer som for eksempel mursten, gasbeton eller sten - så finder du helt sikkert den helt rette bajonetsavklinge til formålet her på siden. Vi fører solide savklinger i både kraftig og ekstra kraftig kvalitet med 13 til 31 tænder - således at du kan få fat på den helt rigtige variant til netop din opgave. Du kan vælge om du vil købe bajonetsavklinger enkeltvis eller i sæt, så du er dækket ind i det næste stykke tid.

Har du spørgsmål til vores sortiment af bajonetsavklinger eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af bajonetsavklinger og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top