Bajonetsavklinger

Køber du dine bajonetsavklinger hos Murergrej.dk, er du sikret slidstærke klinger, der er egnet til savearbejde i fuger, gasbeton, mursten og meget mere. Vores pålidelige savklinger kommer i adskillige bredder, længder og farver. Med dette udvalg kan du dermed opdatere din bajonetsav med en robust klinge med hårdmetalbelægning og cylindriske tænder, der skærer igennem både bløde og hårde materialer. Vi tilbyder som altid adskillige leveringsmuligheder både nat og dag.

Bajonetsavklinger til træ, metal, mursten og mere

Hos Murergrej tilbyder vi et stort udvalg af bajonetsavklinger til mange formål og anvendelsesområder. Fælles for sortimentet er, at der her er tale om kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Uanset hvilken form for materiale du skal arbejde i - såsom træ, metal eller mursten, så finder du helt bestemt de rette bajonetsavklinger i vores produktsortiment.

Har du spørgsmål til vores sortiment af bajonetsavklinger eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af bajonetsavklinger og alt andet inden for flise- og murerværktøj!