Mørtelfugepistoler

Mørtelfugepistoler

Her hos Murergrej.dk finder du et udvalg af holdbare mørtel fugepistoler til gør det selv-projekter, og vi giver dig mulighed for at vælge mellem nogle af markedets mest velrenommerede brands. Se blandt andet vores pistoler og tilbehør fra DanePoint og QuickPoint. Vi har et væld af forskellige løsninger, og der er stor sandsynlighed for, at du kan finde den, der passer til dig. Vælg den rette mørtel fugepistol til gør det selv-projekter her fra siden.

 

Mørtelfugepistoler til fugearbejdet ved murstensvægge på huset

Du er her kommet frem til oversigten med de forskellige mørtelfugepistoler, som vi tilbyder:

  • Mørtelfugepistolen (adapter), hvor der ikke er en boremaskine eller batteri med. 
  • Dernæst er der Mørtelfugepistolen (komplet) med special Makita boremaskine på ledning. 
  • Mørtelfugepistolen Fein er på boremaskine uden batteri og lader. 
  • Mørtelfugepistolen Fein - startsæt 1 - 4 her ligger forskellen i de forskellige typer batterier som medfølger. 


Fordele ved Mørtel fugepistolen

Med mørtelfugepistolen vil man altid kunne fuge mindst dobbelt så hurtigt som normalt. Du kan enten bruge den Fugemørtel der er lavet til maskinen, eller du kan selv blande mørtel + cement og tilsætte plastificering. Der er en masse tid og besvær at spare med fugepistolen, og efter fugningen er det langt nemmere gøre stenene rene igen. Bestil en demonstration ved at udfylde detaljerne i kontaktformularen


Ikke helt overbevist endnu? Bestil en gratis og uforpligtende demo hjemme hos dig eller på byggepladsen her:

Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtel fugepistoler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af mørtel fugepistol og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale!