Farvede glasdekorationssten

Dekorationssten i glas er et unikt materiale, der bruges til både DIY-projekter og terrazzo-arbejde. For at imødekomme så mange af vores kunders behov som muligt, forhandler vi her hos Murergrej.dk et bredt udvalg af farvede glas dekorationssten i mange forskellige nuancer. Skal farverne være med afdæmpede, er vi også leveringsdygtige, og du kan være sikker på, at kvaliteten er høj, uanset hvilke af vores dekorationssten i glas du vælger.

Vælg den ønskede kategori

Farverige glassten til dine projekter

Glasdekorationssten er en fantastisk måde at tilføje et farverigt præg til dine gør-det-selv projekter, uanset om det er til en smuk dekoration til pynt eller for at tilføje lidt farve til din terrazzo. Disse sten kommer i alle regnbuens farver samt kontrast farver som sort og grå, så du har mulighed for at skabe præcis den effekt, som du ønsker.
I denne kategori kan du både finde knuste glassten og slebne glassten, også kaldet glasperler, der kan bruges til en masse forskellige gør-det-selv projekter. Alle vores glassten og skærver er hverken giftige eller skadelige for dig eller miljøet. Du kan trygt benytte dem til alt lige fra større byggeprojekter til farverigt pynt i dine blomsterkrukker.

Farvede glasdekorationssten til terrazzo og fiberbeton

Du kan blande farvede glasdekorationssten i din terrazzo for et farverigt udtryk. Kombinationen af marmorskærver og glassten skaber et moderne og unikt udseende, der kan give mere farve til din hverdag. Du kan med fordel læse vores blog om terrazzoblanding for at lære, hvordan du kan tilføje disse farverige glassten. Glassten og skærver kan også anvendes til at lave betonstøbninger eller gulvbelægninger, hvilket åbner op for endnu flere kreative designmuligheder.
 
Disse sten kan også bruges på mere alsidige måder. Hvis du har en gaveide til en i din familie eller en ven, kan de måske også bruges? Måske du skal lave en skulptur, du kan udsmykke med farverige glassten? Det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen for mulighederne.
Kort sagt, så er mulighederne næsten ubegrænsede. Uanset om du er en DIY-entusiast, der er på udkig efter en ny udfordring, eller om du bare ønsker at tilføje lidt farve til dit hjem, så er glasdekorationssten et fantastisk valg for dig.
 
Har du spørgsmål til hvorvidt du kan anvende glassten til dit projekt, eller er der et produkt du ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 7260 6630 eller sende os en e-mail på info@murergrej.dk.