Fliselim

Fliselim

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
15
25
35

Søger du efter en universal fliselim, velegnet til alle slags underlag og keramiske belægninger, til indendørs og udendørs brug, på vægge og gulve, så finder du det helt rette produkt her på siden. Fliselim kan f.eks. bruges til opbygning af havemure, til svømmebassin og meget andet. Har du brug for yderligere vejledning til fliselim, eller har du andre spørgsmål til flisearbejde, - måske en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fliselim og alt andet inden for flise- og murerværktøj.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fliselim eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fliselim og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale! 

To Top