Stenskæremaskiner

Leder du efter en stenskæremaskine til murerarbejde? Her hos Murergrej.dk forhandler vi flere forskellige typer stenskæremaskiner, der lever op til den professionelle håndværkers kvalitetskrav. Vi har forskellige typer i forskellige prisklasser alt efter, hvad du mangler, og vi opdaterer også jævnligt udvalget. Skal du udskifte din gamle stenskæremaskiner til murerarbejde? Så får du altid en professionel kvalitetsmaskine, når du handler hos os.

Det helt rette udvalg af stenskæremaskiner


Stenskæremaskiner er ideelle til skæring af forskellige stenarter. Med længderne mellem 80 - 130 cm kan vi tilbyde et udvalg af perfekte stenskæremaskiner til den perfekte bruger. Klingerne er vandkølede for et effektivt og langvarigt brug. Skæremaskinerne leveres monteret på et letkørende rullebord med kuglelejer. Du kan læse mere under de enkelte produkter eller kontakt os venligst for yderligere informationer.

Har du spørgsmål til vores sortiment af stenskæremaskiner eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.