Spartler

Spartler til påføring og fordeling af microcement

Vælg mellem forskellige spartler til microcement blandt vores omfattende udvalg hos Murergrej.dk. Vi tilbyder et bredt sortiment af spartler fra mærker, der er kendt for deres høje kvalitet. Vores udvalg rummer polerede og rustfri stålspartler, glittespartler, gummispartler og bølgespartler med enten plastgreb eller træhåndtag – perfekte til decomaterialer og andre projekter. Find de ideelle spartler til microcement og skab den ønskede finish med lethed. Vælg kvalitetsværktøj til dit næste murerprojekt her.

 

Tjek vores store udvalg af spartler og find netop den type, som passer bedst til dit arbejde eller projekt. I vore sortiment finder du bl.a. det italienske mærke CO.ME, der er kendt for god kvalitet. Vælg bl.a. imellem spartler af poleret rustfrit stål, som er udviklet specielt til brug ved bl.a. microcement, så man opnår den helt rigtige finish.

Vil du vide mere om anvendelsen af microcement? Få inspiration, anvendelsesvejledning og svar på ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af spartler til microcement, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.