Kelax 50 Desinfektionsmiddel 25 L

KELAX 50 Desinfektionsmiddel er et kraftfuldt værktøj til professionelle, der kræver den højeste standard når det kommer til rengøring. Dette koncentrat er designet til effektivt at bekæmpe bakterier, svampe og fjerne dårlig lugt, mens det tilbyder en dybdegående rengøring af en række forskellige udendørs overflader, herunder tage, terrasser, fliser og murværk.
 
Denne version er 25 liter.
 
Det er ideelt til brug på bygninger af murværk og på fliser, hvor det kan fortyndes med vand for at opnå den ønskede effektivitet. Lav en opløsning af 0,2-0,4 liter KELAX 50 til 10 liter vand og påfør blandingen med en stor børste, højtryksrenser eller lignende. Produktet virker bedst ved høje temperaturer på tørre eller lettere fugtige overflader i tørvejr.
 
KELAX 50 kan også anvendes til bekæmpelse af alger.
 
Det er vigtigt at bemærke, at brugen af KELAX 50 Desinfektionsmiddel kræver passende sikkerhedsudstyr og grundig instruktion for at sikre både sikkerheden og sundheden for dem, der anvender produktet. Det er kun til erhvervsmæssig brug og må ikke anvendes af unge under 18 år.
Læs mere

Ex. moms kr. 
791.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
989.00
pr. enhed


Varenummer:
100872
EAN:
5714906000006

trustpilot

Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.