OX-ON Filterpakke m/ 1 sæt Komfort P3

OX-ON Filter Komfort P3 pakke med 2 stk. filtre til halvmasker er det bedste valg, når det kommer til pålidelig beskyttelse af luftvejene. Med deres høje filteringseffektivitet kan du arbejde i tryghed og beskytte dig selv mod skadelige partikler i dine omgivelser.
 
Dette sæt indeholder to sikkerhedsgodkendte partikelfiltre, der effektivt beskytter mod faste og flydende partikler samt sure gasser under grænseværdien.
 
Det er ideelt til arbejde i støv- og partikelfyldte miljøer, da filtrene skaber en beskyttende barriere mod skadelige elementer såsom støv, røg, fibre, vira/bakterier, svampesporer, asbest, isoleringsmateriale og meget mere.
 
Montering er nem og hurtig takket være det praktiske skruegevind.
 
Husk altid at følge Arbejdstilsynets specifikke retningslinjer, når du håndterer farlige stoffer.
Læs mere

Ex. moms kr. 
98.40
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
123.00
pr. enhed


Varenummer:
406516
EAN:
5701952321117

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.