Abor QS Stikdåseklinge sæt

Et Arbortech QS Stikdåseklinge Sæt er det ultimative værktøj til professionelle og gør-det-selv entusiaster, der kræver præcision i deres arbejde.

Sættet indeholder 2 klinger og er designet specifikt til skæring af små, kvadratiske huller i mursten og mørtel. Det er specielt velegnet til installation af stikkontakter og anden elektrisk infrastruktur. Med Arbortech QS Stikdåseklinger kan du nemt skære dybe kvadratiske huller uden risiko for at overskære i hjørnerne.

Sættet er designet til at blive brugt med AS200X-modellen og understøtter en skæredybde på 120 mm (4 ¾”) og en skærebredde på 7,2 mm (9/32”), hvilket gør det til det perfekte værktøj til flere typer af projekter.

Arbortech QS Stikdåseklinge Sæt giver dig mulighed for at opnå professionelle resultater på en effektiv og præcis måde.

Læs mere

Ex. moms kr. 
880.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,100.75
pr. enhed


Varenummer:
200936
EAN:
9313478903188

trustpilot

Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.