Fugefræserskiver

Normalpris 436,25 kr 349,00 kr

Beskrivelse:

Vores fugefræserskiver er det ideelle værktøj til fræsning af hårde mørtelfuger, hvor fugefræserstift ikke kan anvendes. Alle vores skiver kan monteres på standard vinkelslibere. 

Køb denne praktiske og pålidelig fugefræserskive til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

På lager
Varenummer
200840
Levering inden for 1-3 hverdage

Med tykke segmenter som er tilpassede til fugetykkelsen 

Fordele:

  • Fugefræserskiver til fuge- og sporfræsning
  • Egnet til hårde fuger 
  • Segmenterne er tilpassede til fugetykkelsen
  • Har en stor andel diamant slibemateriale (hele 12 mm), hvilket gør at fugefræserskiven holder længere end normalt (7-10 mm)
  • Egnet til montering på vinkelslibere 
  • Med rensesegmenter af hårdmetal som modvirker nedslidning og giver klingerne lang levetid
  • Anvendes til murede fuger, tør- eller vådfræsning
  • Egnet til fjernelse af mørtel og fuger mellem mursten 
  • Især egnet til arbejdet med vandrette fuger
  • Fås i størrelserne  6,4 mm (Ø-125 mm), 8 mm (Ø-125 mm), 10 mm (Ø-125 mm) og 12 mm (Ø-125 mm)

OBS: Selvom det lyder underligt, så bliver fugefræserskiverne hurtigere slidt op i bløde fuger fordi det ikke er dét de er beregnet til. Hvis du har med bløde og porøse fuger at gøre, så bør du derfor altid bruge fugefræserstifter istedet. Til de hårde fuger er fugefræserskiverne dog helt perfekte. Til studsfuger har vi en studsfugeskive, som kun er 95 mm i diamater, hvilket gør at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten der ligger over og under fugen. Med en fugefræsersål kan du nemt indstille den korrekte fræserdybde. Den sikrer en ensartet fræserdybde hele vejen frem når du fræser fuger. Inden du køber en fugefræser, så er det værd at inspicere hvilken tilstand fugerne mellem murstenene eller fliserne er i. Hvis de er bløde og lige til at kradse ud, vil det være nok med et almindeligt fugejern, men er de meget hårde og eventuelt af en cementblanding, så vil det være en fordel at købe en fugefræser med diamantklinge istedet. 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 200840
EAN 5714297004850

Sikkerhed: 

Uanset hvilken type skive du kører med på en vinkelsliber, så husk altid at bruge en stærk fugefræsersål. Først og fremmest for at beskytte dig selv, for hvis uheldet skulle være ude og du kører ind i noget hårdt materiale, så kan du risikere at et segment ryger af pga. de mange omdrejninger på vinkelsliberen. Derfor bør du vælge en fugefræsersål af metal der kan holde segmentet tilbage, så du ikke kommer til skade. Det anbefales altid at bruge en fugefræsersål selv til de mindre opgaver, da fugefræsersålen sikrer, at man ikke bliver udsat for det støv, der altid opstår under fugefræsningen. Det forudsætter naturligvis, at man har tilkoblet en egnet støvsuger som f.eks en SV50e.

To Top