Fugefræserskiver til studsfuger

Normalpris 373,75 kr 299,00 kr

Beskrivelse:

Vores fugefræserskiver er det ideelle værktøj til fræsning af studsfuger, hvor en fugefræserstift ikke kan anvendes. Alle vores skiver kan monteres på standard vinkelslibere. Vælg mellem 6, 8 eller 10 mm.

Køb denne praktiske og pålidelige fugefræserskive til studsfuger til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

På lager
Varenummer
200820
Levering inden for 1-3 hverdage

Fugefræserskiver egnet til studsfugefræsning

Fordele:

  • Fugefræserskiver til studsfugefræsning
  • Egnet til hårde fuger 
  • Segmenterne er tilpassede til fugetykkelsen
  • Egnet til montering på vinkelslibere 
  • Med rensesegmenter af hårdmetal som modvirker nedslidning og giver klingerne lang levetid
  • Anvendes til murede fuger, tør- eller vådfræsning
  • Egnet til fjernelse af mørtel og fuger mellem mursten 
  • Har et 12 mm tykt lag segment med en diameter på 95 mm og en bredde på 6, 8 eller 10 mm

OBS: Selvom det måtte lyde underligt, men så er det faktisk rigtigt nok, at fugefræserskiverne hurtigere bliver slidt op i bløde fuger da de faktisk ikke er blevet udviklet til formålet. Hvis det er bløde og porøse fuger du har med at gøre, så bør du altid bruge fugefræserstifter istedet. Til de hårde fuger er disse fugefræserskiver dog perfekte.
 

INFO: Vores fugefræserskiver har mere diamant slibemateriale i forhold til mange andre lignende produkter på markedet, hvilket også er med til, at de holder længere end normalt. På normale fugefræserskiver finder du typisk en materialtykkelse på 7-10 mm, men på disse har du et 12 mm tykt lag slibemateriale istedet.

Inden du køber fugefræserskiver, så er det værd at inspicere hvilken tilstand fugerne mellem mursten eller fliser er i først. Hvis de er bløde og lige til at kradse ud, så vil det oftest være nok med et almindeligt fugejern, men er de meget hårde og eventuelt af cement, så vil det være en fordel at købe en fugefræser med diamantklinge istedet. Studsfugeskiverne er helt perfekte til at fjerne mørtel i studserne da de kun er 95 mm i diameter, hvilket gør at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten der ligger over og under fugen. Fugefræserskiverne med en diameter på 125 mm er beregnet til de vandrette fuger. 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 200820
EAN 5707336010929

Sikkerhed:

Uanset hvilken type skive du vælger til din vinkelsliber, så husk altid at benytte dig af en stærk fugefræsersål. Det anbefales først og fremmest for at beskytte dig selv, for hvis uheldet skulle være ude og du kører ind i noget hårdt materiale, så kan man risikere, at et segment ryger af pga. de mange omdrejninger på vinkelsliberen. Derfor bør du vælge en fugefræsersål i metal, så det kan holde segmentet tilbage. Så kommer du ikke til skade. Det anbefales altid at bruge en fugefræsersål selv til de mindre opgaver, fordi den sikrer, at man ikke bliver udsat for det støv, der helt naturligt opstår under fugefræsningen. Det forudsætter naturligvis, at man har tilkoblet en egnet støvsuger som f.eks SV50e.

To Top