Rokamat

Mangler du kvalitetsværktøj, så er udvalget her på siden med sikkerhed noget for dig. Her hos Murergrej.dk har vi nemlig udvalgt Rokamat som ét af de mærker, vi forhandler, da der her er tale om solidt værktøj, der holder det, det lover. Udvalget af værktøj fra Rokamat er dermed kendetegnet ved en gennemgående høj kvalitet, og vi forhandler blandt andet et udvalg af Rokamat fræseværktøj og tilbehør til fugefræsning.

Robust og effektivt værktøj fra Rokamat

Rokamat er et af de brands, der udmærker sig på markedet for fugefræserværktøj, og som vi derfor er stolte af at forhandle her hos Murergrej.dk. I mere end 40 år har det tyske brand udviklet og produceret værktøj til professionelle håndværkere, og grunden til, at de har fået en plads her i udvalget af fugefræserværktøj, er, at de har udviklet en både robust og effektiv fugefræser til murerarbejde. Dette specialudviklede værktøj er målrettet udfræsning af fuger mellem mursten, og den benytter diamantklinger til effektivt at fjerne fugerne, hvilket også gør den i stand til at håndtere hårde fuger.

Da der er tale om specialudviklet værktøj, og ikke den klassiske kombination af vinkelsliber, fugefræsersål og fugefræserskiver eller fugefræserstifter – som typisk benyttes til fugefræsning – er både opgaven og værktøjet let at gå til. Du skal dermed ikke bruge tid på at samle de individuelle dele, men du har naturligvis mulighed for at udskifte diamantklingerne, hvis du ønsker at tilpasse skæredybden til den specifikke opgave. Dette giver dig gode tilpasningsmuligheder i forhold til fugens bredde og materialesammensætning, så du kan tackle alle opgaver relateret til fugefræsning.

 

Find kvalitetsudstyr fra Rokamat hos Murergrej.dk

Når du er på udkig efter solidt og professionelt murerværktøj, er udvalget her hos Murergrej.dk et oplagt sted at starte – her handler du nemlig med erfarne fagfolk. Vi har foretaget grovsorteringen for dig, så du udelukkende har adgang til et udvalg af kvalitetsværktøj til målrettede arbejdsopgaver. Rokamat er dermed at finde i vores sortiment, fordi deres værktøj lever op til professionelle standarder, og du vil kunne mærke den høje kvalitet, når du står med værktøjet fra Rokamat i hænderne. Vi følger desuden udviklingen af Rokamats produkter nøje, og vi vil derfor også løbende opdatere udvalget her, såfremt de udvikler flere effektive produkter målrettet fugefræsning.

Er du i tvivl om noget vedrørende vores udvalg af Rokamat værktøj, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper, rådgiver og vejleder dig meget gerne, så du finder den helt rigtige løsning. Du kan ringe til os på 7260 6630 alle hverdage.