DaneTool Sandwich fugefræserskive - Ø 125 mm.


2 i 1 fugefræseklinge
med en diameter på 125 mm., velegnet til fræsning af lejefuger (vandrette fuger). Skærer 2 spor på hver side i fugen. Udstyret med et 10 mm. bredt segment lag diamantpartikler. Ideelt egnet til fræsning af hårde mørtelfuger, cementfuger og beton inden omfugning af murværket. Fås i bredderne 6 mm., 8 mm. og 10 mm.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
149.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
186.25
pr. enhed
På lagerVarenummer:
200830
EAN:
5714297004867

trustpilot

Beskrivelse


Big Mac Sandwich 2 i 1 fugefræseskiver
, der skærer sig gennem fugematerialet i 2 spor. Ideelt egnet til fræsning af hårde hårde cementfuger, beton- og mørtelfuger inden omfugning af murværk. DaneTool Sandwichskiverne skærer 2 spor på hver side i fugen. Ved brede fuger kan man opleve, at rester sætter sig fast mellem skiverne eller forbliver i fugen. Dette fjernes dog let. Alle vores fræseskiver kan monteres på standard vinkelslibere. 10 mm. tykt segmentlag med diamantpartikler.

Med en diameter på Ø 125 mm, en hulstørrelse på 22 mm. og en samlet bredde på 10 mm. Fås i bredderne 6 mm., 8 mm. og 10 mm.


OBS: Big-Mac Sandwich fugefræserklingerne er bedst egnet til hårde fuger.
Selvom det lyder underligt, så bliver fugefræserskiverne hurtigere slidt op i bløde fuger, fordi det ikke er dét, de er beregnet til. Hvis du har med bløde og porøse fuger at gøre, så bør du derfor altid bruge fugefræserstifter i stedet. Til de hårde fuger er fugefræserskiverne dog helt perfekte. Til studsfuger har vi en studsfugeskive, som kun er 95 mm i diamanter, hvilket gør, at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten, der ligger over og under fugen. Med en fugefræsersål kan du nemt indstille den korrekte fræserdybde. Den sikrer en ensartet fræserdybde hele vejen frem, når du fræser fuger. Inden du køber en fugefræser, så er det værd at inspicere, hvilken tilstand fugerne mellem murstenene eller fliserne er i. Hvis de er bløde og lige til at kradse ud, vil det være nok med et almindeligt fugejern, men er de meget hårde og eventuelt af en cementblanding, så vil det være en fordel at købe en fugefræser med diamantklinge i stedet.


INFO:
 Big-Mac Sandwichskiverne holder ikke helt så lang tid som de mere massive skiver, men til gengæld er de også meget billigere. De massive skiver er desuden tungere, hvilket også sørger for større vibrationer i vinkelsliberen. 

Til studsfugerne har vi en særlig fugefræserskive med en diameter på kun 95 mm, hvilket gør, at den meget nemmere kan komme ind og fjerne studsfugen uden at skære i de sten, der ligger over og under fugen.

Uanset hvilken type skive, du kører med på en vinkelsliber, så husk altid at bruge en stærk fugefræsersål. Først og fremmest for at beskytte dig selv, for hvis uheldet skulle være ude, og du kører ind i noget hårdt materiale, så kan du risikere, at et segment ryger af pga. de mange omdrejninger på vinkelsliberen. Derfor bør du vælge en fugefræsersål af metal, der kan holde segmentet tilbage.


Leveringsomfang:
 


2 skiver med diamantsegmenter, der monteres på der monteres på et afstandsstykke.


Hvilke skader på fugerne skal du se efter?


Fugernes tilstand vurderer du ganske enkelt ved at gå en tur om dit hus og se på dit murværk. Du skal stille dig følgende spørgsmål mens du undersøger dit murværk.

– Er fugerne mellem murstenene hele?
– Fylder fugen stadig mellemrummet mellem murstenene ud?
– Er overfladen på fugerne hel og uden større afskallinger?
– Er der huller efter murbier?

– Er der steder, hvor fugen mangler helt?
– Er der revner i fuger eller mursten?
– Er der revner over vinduer og døre eller ved gesimser og udhæng?
– Er der frostsprængte mursten?


Hvad koster omfugning pr. m2?


Som udgangspunkt skal du regne med priser mellem 350 – 500 kr. pr. m2 hvis du vil have en uddannet murer til at udføre arbejdet for dig.

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Anvendelsesvejledning

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter