MetalDecor

Vælg mellem fire metalfarver: Kobber, bronze, messing eller stål

  • Består af tre komponenter: Harpiks, katalysator og metaldecor (farve)
  • Let og hurtig påføring
  • Nemt at arbejde med
  • Kan påføres flere faste overflade typer
Læs mere

Ekskl. moms kr. 
2,969.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
3,711.25
pr. enhed
På lager

Vælg venligst den ønskede farve.
Vælg farve: <
>


Varenummer:
636100
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Metaldecor er en metaleffekt-maling. Med den kan man få effekten af kobber, bronze, messing eller stål. Når projektet er færdigt, vil der ikke kunne ses forskel på Metaldecoren og det rigtige metal, fordi det ser så realistisk ud. Metaldecor er perfekt til at give et område, en væg eller lign. et varmt og indbydende design. Det giver et flot metallisk-look og udseende.

Metaldecor er let at påføre og nemt at arbejde med. Påføring er nem og hurtig. Det kan påføres på: Microcement, betonoverflader gipsplader, MDF-gips, og krydsfiner. Du kan også påføre det på allerede eksisterende overflader med en let overfladebehandling. Husk at forberede overfladen før påføring.

Systemet består af tre komponenter: Harpiks, katalysator og selve metaldecoren (farven). Det fås i 4 forskellige slags metalfarver: Stål, kobber, messing og bronze. Varianten med stål, messing og bronze indholder samlet 4 kg materiale, som rækker til ca. 8 m2, og varianten med kobber indeholder samlet 5 kg materiale og rækker til ca. 11 m2.

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter