Pedalo fliserensesæt

Beskrivelse:

Søger du efter et alsidigt fliserengøringsværktøj, hvor du kan stå oprejst under fliseafvaskningen, så er du landet på den helt rette side!

Pedalo fliserensesættet anvendes til afvaskning af overskydende fugemasse på større og store flisearealer. Fliserensebrættet monteret på et skaft gør, at arbejdet kan udføres hurtigt, effektivt og uden at belaste kroppen unødigt. Når fliserensebrættet er mættet med fugemasse, så dyppes brættet nemt og enkelt i vandkarret og presses derefter mod renseristen, så den overskydende fugemasse skylles ud. Herefter placeret fliserensesvampen på den øverste metalrist og man træder på bøjlen af metal, så den forreste rulle på vaskespanden klemmer det overskydende vand ud af fliserensebrættet. 
Pedalo fliserensesættet kan også anvendes til almindelige håndholdte flisevaskebrædder. 

Når man træder på pedalen, så låses pedalen med et metalbeslag, så der skabes afstand mellem de to ruller i vandkarret, så de kan bruges til at klemme vandet ud af de håndholdte fliserensebrædder.  Renseristen i vaskespanden har ud over skyllefunktionen også den fordel, at den forhindrer at slammet i bunden af karret hvirvles op, når man skyller fliserensebrættet.  

 

Køb dette smarte fliserengøringsværktøj med mængderabat og få det leveret lige til døren i løbet af 1-3 hverdage! 


Ekskl. moms kr. 
1,799.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,248.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
100780

Relaterede produkter