Fugning

Flisefugning

Sørg for at lave pæne fuger med det rette værktøj til opgaven. I denne kategori kan du finde alt hvad du skal bruge til at lave en god flisefuge. Find alle redskaber brugt igennem hele fuge processen lige fra injicering til rengøring. Kig f.eks. nærmere på vores fugebrætter, eller få en effektiv vaskesvamp sammen med flisevaskespand. Selvom du står midt i dit projekt, behøver du ikke at være nervøs, da vi har lynhurtig dag-til-dag-levering i Danmark, så du ikke risikerer at komme bagud med fugningen af dine fliser.

Vælg den ønskede kategori

I denne kategori finder du frem til redskaberne, som du skal bruge til fugning og for at afslutte din flisemontering på en nem og pæn måde. Se nærmere på vores sortiment over fliseværktøj, som f.eks. vores fugebrættervaskebrætterskuresvampe samt forskellige flisevaskespande. Her finder du alt til det afsluttende fugearbejde og afvaskning af fliserne. Det gælder både til hjemme brug og erhverv.

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til fugning eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.