Mørtel-/Betonsprøjte – Væg (ikke forberedt)

2.375,00 kr 1.900,00 kr

Beskrivelse:

Denne mørtel-/betonsprøjte til væg er IKKE forberedt til tilbehørssættet. Det vil sige, at den ikke kan bruges med et tilbehørssæt. Det er ikke muligt efterfølgende at få denne version forberedt. Det kræver derfor en kompressor, der kan levere 400 l/min og 6-8 bar som minimum.

Hvis du bruger en mindre kompressor kan du med fordel tage et kig på vores Mørtel-/Betonsprøjte Pro - Væg, som leveres med tilbehørssættet og er forberedt til det. Her kan du bruge mindre kompressorer.

Fordelen ved at bruge vores mørtel-/betonsprøjte er, at den kaster mørtel/betonen på. Dermed sikrer du dig 4 gange bedre vedhæftning, som hvis du trækker mørtlen/beton på med et stålbræt.

Mørtel-/Betonsprøjten kan med stor fordel bruges til kunstige sten/klipper i haven, dekorative betonfigurer, halmhuse, sokler, vægge, lofter. Ja, det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Med en mørtel-/betonsprøjtemaskine kan du nemt sprøjte 1 cm puds på 50 m2 væg på 1 time.

Mørtel-/Betonsprøjten kan ikke kun bruges til mørtel og beton puds, du kan også bruge den til lerpuds m.v.

Anvendelse: Sprøjte til påføring af mørtel eller beton på væg.

På lager
Varenummer
230220
Levering inden for 1-3 hverdage

Værktøj til pudseopgaver på væg

Fordele:

  • Du kan sprøjte 1 cm pudslag på 50 m2 væg pr. time
  • 4 gange bedre vedhæftning
  • Giver samme struktur hver gang
  • Kan bruges til reparationer uden overgangen kan ses
OBS: Denne model er ikke forberedt til tilbehørssættet. Der kræves en kompressor, der giver mindst 400 l/min og 6-8 bar.
 
Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.
Specifikationer
Varenummer 230220
EAN 5714297000142
To Top