Mørtel fugepistol - manuel


Denne smarte fugepistol gør fugearbejdet nemt og effektivt. Fugepistolen kan anvendes af enhver, selv hvis du ikke er den store gør-det-selv-mand, og du vil uden tvivl opnå et godt fugeresultat. Du kan bruge fugepistolen til fugning af alle typer murværk, og den kan både anvendes af professionelle samt gør det selv håndværkerne.

Køb denne smarte manuelle fugepistol til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

NB: Husk at der skal bruges plasticificering i cementmørtler. Det sørger for, at mørtlen glider bedre i værktøjet. Ved kalkhydrauliske mørtler (KKH) skal der ikke bruges plastificering. Køber du DaneTool fugemørtel, så behøver du heller ikke plastificering, da det er iblandet mørtlen fra fabrikken af

Læs mere

Ex. moms kr. 
396.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
495.00
pr. enhed


Varenummer:
220352
EAN:
5714297020379

trustpilot

Beskrivelse

Mørtel fugepistol - manuel - 1000 ml

  • Fugepistol til at fuge murværk og fliser med 
  • Dette værktøj er velegnet til mindre reparationer
  • Det er en fordel at tilføre mørtlen Gibco plastifisering
  • Nemt og effektiv at betjene
Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.