Sort Ibenholt Marmorsten

Beskrivelse:

Sort Ibenholt: Sort Ibenholt er en flot sort marmorsten. Den stammer fra Bergamo området, der ligger mellem Milano og Brecia. Det er den eneste sorte marmor, der stadigvæk er tilgængelig i Italien. Den italienske betegnelse er Nero Ebano. Som med mange andre natursten varierer den i farve og udseende. Stenens udseende afhænger af, hvilket lag i jorden den er brudt på.

Marmorsten

Der kan vælges mellem 1,5-3 mm, 3-5 mm, 5-8 mm og 8-12 mm. Disse sten kan bruges til mange forskellige ting. Til forskellige udsmykninger, bunddække til bed, indkørsler eller blomsterkrukker. Derudover kan de med fordel også bruges til vores helt nye system marmorbeton. 

Marmorbeton

Bruges til at forskønne indkørsler, terrasser og gangstier mm. Marmorbeton består af marmorsten, cement og et farvepulver. Dette blandes med 11% vand. Man pudser ca. 2 cm af denne blanding oven på et tykkere lag beton (enten eksisterende eller frisklagt beton.) Derefter sprøjtes en væske over hele belægningen, som gør at betonen ikke hærder de øverste 1,5 mm. Dagen efter fjernes denne væske og betonslam med højtryksrenser. Så kommer de flotte marmorsten frem og du får en utrolig flot belægning, som derefter blot skal forsegles.

Forbrug

15 kg marmorsten/cm lag tykkelse/m2


Ekskl. moms kr. 
24.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
30.00
pr. enhed
På lagerVarenummer:
715150

Relaterede produkter