FilaMP90 ECO Plus

Normalpris 211,25 kr 169,00 kr

Beskrivelse:

FILASTONE pletbeskyttelsesmidlet på vandbasis er aldeles virkefuldt, uden tilsætning af carbonhydrider, og perfekt egnet til forsegling af porcelænfliser, natursten, marmor og granit med blankt finish, eller patinerede, børstede eller matte overflader. Dens virkemiddel gør din pletbeskyttelse af de ønskede overflader til en leg. Samtidigt nedsætter det materialets absorbering uden at påvirke materialets naturlige udseende.

FILASTONE MP 90 ECO PLUS imprægnerer, beskytter og gør rengøringen langt nemmere og hurtigere end andre løsninger på markedet.

FILASTONE MP 90 ECO PLUS fra murergrej.dk er også ideelt anvendeligt til fuger, craquelé keramik, cementblandinger, kunstmarmor og stenplader (såsom gravsten). Det kan også bruges til cementfliser og rekonstruerede sten. Derudover har FILASTONE MP 90 ECO PLUS antigraffiti-egenskaber: Beskytter overfladen og muliggør let fjernelse af graffiti under rensning.

På lager
Varenummer
510315
Levering inden for 1-3 hverdage

Det naturlige og helt igennem effektive pletbeskyttelsesmiddel

Fordele:

  • Har ekstremt lave VOC emissioner, er carbonhydridfrit og derfor perfekt egnet til miljøvenlig behandling af overflader.
  • Da det er et vandbaseret produkt, kan det klare situationer med restfugtighed, og kan derfor påføres allerede 1-2 dage efter den indledende vask, hvilket muliggør en hurtig og effektiv behandling.
  • Enkeltlagspåføring: nem påføring med komplet absorbering, efterlader ingen overfladefilm eller gul farve, ideelt til beskyttelse af køkkener og badeværelsesoverflader.
  • Testet og godkendt for kontakt med fødevarer: Til brug på bordflader, overfladen kan blive betrådt igen efter blot 4 timer.

Ideelt egnet til:

  • Blanke porcelænfliser
  • Marmor
  • Granit
  • Marmorsplit
  • Natursten

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 510315
EAN 5714297007271
To Top