Perlemor - 1 kg

Normalpris 186,25 kr 149,00 kr

Beskrivelse:

Perlemor fra muslingeskaller er et af de elementer, der traditionelt er tilstede i antikke venetianske gipse. Det skyldes, at små skallestykker var naturligt til stede i sandet, der blev brugt til at fremstille dem. Udover at have den skinnende sølvfarve, har perlemoren også elementer af sorte og brune farver, der typisk findes i skaller. De er af samme mål som de skinnende perlemorpartikler, hvilket giver behagelige farvepunkter til finishen.

Fås i to varianter - fin og mellem.

På lager
Varenummer
324320
Levering inden for 1-3 hverdage

Perlemor til et flot finish

Fordele:

  • Fra muslingeskaller - et element, der traditionelt er tilstede i antikke venetianske gipse
  • Skinnende sølvfarve, samt elementer af typiske sorte og brune skalle-farver
  • Giver behagelige farvepunkter til finishen

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 324320

Anvendelse:

I Marmorino Veneziano Carrara

For at opnå en marmorino med perlemor finish, skal du bruge ca. 1 kg af perlemoren med fin kornstørrelse til hver beholder af 24 kg Marmorino Carrara (det svarer til ca. 4%). Tilføj perlemoren til marmorino, der allerede er tonet, og bland det i mininumstid, som er nødvendig for at få en homogeniseret blanding. Marmorino Veneziano Carrara med perlemor har en mere kompleks finish end normal marmorino.

På grund af den særlige form, kornet har, har det en tendens til at efterlade striber på overfladen. Derfor kræver det mere arbejde og ekspertise for at opnå en god finish.

I Dilavato

Den anbefalede dosering pr. 20 kg pose af materialet er 0,8-1 kg. Brug perlemor mellem. Tilsæt perlemoren på det tidspunkt, du blander gipsen til den sidste belægning.

I Stucco Lava

Brug en krukke perlemor mellem i den sidste belægning med Stucco Lava. Påfør Stuccoen og lad det tørre i 48 timer, slib derefter overfladen med en elektrisk slibemaskine og læg et lag natural bivoks på for at håndtere støvet.

To Top