Marseille Sæbe - 2 kg

286,25 kr 229,00 kr

Beskrivelse:

Marseille sæbe er et 100% naturligt produkt. Sæben agerer som en beskyttende barriere mod snavs og vand. Det er en unik, traditionel beskyttelse til marmorino, der er blevet lagt på overflader udendørs. Marseille sæben bliver anvendt for at beskytte Marmorino Veneziano Classic og Marmorino Veneziano Carrara, når du ikke vil bruge naturlig bivoks til at opretholde en flad finish.

På lager
Varenummer
324360
Levering inden for 1-3 hverdage

En beskyttende barriere mod snavs og vand

Fordele:

  • 100% naturligt produkt
  • Virker som beskyttende barriere mod snavs og vand
  • Unik, traditionel beskyttelse til marmorino lagt på overflader udendørs

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 324360
EAN 5714297011520

Anvendelse:

Lad marmorinoen tørrer i mindst 12 timer, før sæben påføres. Der er to forskellige måder at påføre sæben på:

1. Det kan blive påført, som det er, med en metal murske. Spred sæben tykt ud, indtil marmorinoen stopper med at absorbere den. Så snart det tørrer, fjernes den overskydende sæbe med en blød klud.

2. Det kan fortyndes med vand i forholdene 1:3 eller 1:4. Derefter kan det blive påført med en børste eller sprayflaske og spredt tykt og ligeligt ud med en murske over hele overfladen. Når det er tørret, fjernet det overskydende med en blød klud.

Naturlig sæbe reagerer med kalk, hvilket producerer et fedtmolekyle, der forhindrer vand at passere igennem. Af denne grund er det anbefalet, at sæben bliver påført, mens kalken stadig er aktiv (dvs. inden for 10 dage efter påførelsen af marmorino).

To Top