Marmorino Classic

Marmorino er en naturlig mineralsk kalkbaseret puds til at skabe dekorative overfladebehandlinger på vægge både indendørs og udendørs.
Overfladen på Marmorino Classic er blank og har meget glans med stor dybde. Marmorino Classic, et meget glat og satineret marmorpuds med behagelige chiaroscuro-effekter på grund af dets synlige udførelse, hvilket giver det en følelse af dybde. Marmorino er velegnet til både indvendige og udvendige overflader. Har den amerikanske Grøn LEED-certificering for brugen af bæredygtigt materiale (op til 27% af den samlede vægt sammensat af genanvendt materiale). Denne finish er glat med en variabel glans afhængigt af hvor meget den er blevet poleret. En naturlig vægbeklædning med mineralsk kalk til fin dekorativ finish på indvendige og udvendige overflader. I modsætning til marmor har den en blød farve med sarte toneforskelle. Marmorino er et naturligt materiale. Det er lavet af kalk og malet marmor. Karakteristisk er dens hårdhed og modstand selv i fugtige miljøer som den venetianske lagune. Det er meget værdsat for sin æstetiske virkning, unik, når den er korrekt oplyst. Det bruges i sofistikerede miljøer, såsom modtagelsesområder, kontorer og villaer. I badeværelset er det et alternativ til marmor og keramik. Udførelsen er muligvis ikke synlig afhængigt af applikationen.

Køb denne robuste marmorpuds til konkurrencedygtige priser her på siden.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
499.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
623.75
pr. enhed
På lagerVarenummer:
324215
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Fra op til 27% genanvendeligt materiale

 • Glat finish med en variabel glans afhængigt af hvor meget den er blevet poleret
 • Marmorino Classic er meget glat og satineret med behagelige chiaroscuro-effekter
 • På grund af dets synlige udførelse giver materialet en følelse af dybde
 • Marmorino Classic er velegnet til både indvendige og udvendige overflader
 • Green LEED-certificeret for bæredygtigt materiale ved hjælp af genanvendt forbrugermateriale, op til 27% af den samlede vægt
 • En naturlig vægbeklædning med mineralsk kalk til fin dekorativ finish på indvendige og udvendige overflader
 • Meget ældet, fint filtreret, speciel sammensætning af pulveriseret marmorgranulat sigtet og valgt i henhold til granulatstørrelse på 000 = mm. 0,0 ÷ 0,5, vand og specielle tilsætningsstoffer (højst 2,2% i vådt volumen)
 • I modsætning til marmor har den en blød farve med sarte toneforskelle
 • Marmorino er et naturligt materiale og er lavet af kalk og malet marmor
 • Karakteristisk er dens hårdhed og modstand selv i fugtige miljøer som f.eks. den venetianske lagune
 • Meget værdsat for sin æstetiske virkning, unik, når den er korrekt oplyst
 • Bruges til lidt mere sofistikerede miljøer, såsom modtagelsesområder, kontorer og villaer
 • I badeværelset er det et alternativ til marmor og keramik 
Læs mere
Fordele
Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter