Mørtel Fugepistol (Komplet)

5.625,00 kr 4.500,00 kr

Der medfølger:

  • 1 Mørtel Fugepistol (monteret på special Makita boremaskine)
  • 5 stk. fugestudsere (8 mm, 10 mm, 10 mm – lang, 10 mm – 45 grader og 15 mm)
  • 1 stk. mørtelske
  • 1 sæt ekstra Tip-Knive
  • 2 stk. ekstra skruer til Tip-Knive
På lager
Varenummer
220200
Levering inden for 1-3 hverdage

Fuger dobbelt så hurtigt, nogle gange op til 6 gange hurtigere

Med Mørtel Fugepistolen kan man fuge med stort set alle slags mørtler, fugemasser samt sand og cement. Det kan ikke anbefales at bruge en pudse mørtel, da denne klister meget og derfor ikke falder ordentligt ned til sneglen.

NB: Vi anbefaler at bruge en plastificering for at blødgøre mørtlen, ligesom det forlænger levetiden på snegl og tip-knive.
(Skal købes særskilt under materialer. Ved kalkhydraulisk mørtel bruges der ikke plastificering.)

Med Mørtel Fugepistolen får man en meget stærkere fuge end på traditionel vis.

Mørtlen blandes i en konsistens som en murermørtel, som sikrer at mørtlen kommer ind i alle små huller i fugen, samt at den binder meget bedre inde i fugen, i forhold til den meget tørre mørtel som bruges med en almindelig fugeske. Med Fugepistolen fylder man ca 1/2 cm ud over stenen (bare rolig, det render ikke ned af stenene) og dernæst lader man fugen blive siddende til den er godt tør (indtil du ikke kan lave fingeraftryk i fugen mere). Derefter trykker man fugen og presser ekstra mørtel ind i fugen. Man bliver meget overrasket over hvor rene stenene er, når man er færdig med fugen. Der er meget mindre rengøring end hvis man fuger med en fugeske.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 220200
EAN 5714297000197
To Top