Fliseform 2D

Skal du lægge en ny terrasse, gangsti, indkørsel osv. så har du med en fliseformen en enestående mulighed for at støbe dine egne havefliser lige der, hvor du skal bruge dem. Det er nemt, du slipper for at måle ud til hver flise, i stedet støber du dem i forlængelse af hinanden. Du sparer derved også på budgettet, da det er langt billigere at støbe i beton end at købe færdige fliser.

Fliseformen giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på fliserne. Du kan således få fliserne i lige den farve, som du ønsker. Du blander enkelt oxydfarvepulver i din beton.

Ønsker du en mere skridsikker overflade kan du drysse småsten på toppen af fliserne. På samme måde kan du også skabe flotte mønstre med sten, muslingeskaller eller meget mere. Du kan også vælge at personliggøre fliserne ved at lave hånd- eller fodaftryk, så kan børnene f.eks. lave deres egen flise.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
119.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
148.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
300220
EAN:
5714297008681

trustpilot

Fordele
Anvendelsesområder

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter