Byggesæt - lille hus fra Teifoc - TEI1022

Et smukt lille hus er oprettet ud fra dette sæt. Den enkle murstruktur og det skrånende tag af bølgeplader er nemme at implementere og lover hurtig succes for begyndere inden for murværk. Alt, hvad der er nødvendigt for konstruktionen, er inkluderet i leveringsomfanget: murerske, mørtel, mørtelskål, mursten og detaljeret byggevejledning. At lege med Teifoc-produkter fremmer finmotorik såvel som logisk og rumlig tænkning. 

Køb denne smarte og alsidige byggesæt til en yderst konkurrencedygtig pris her.

Læs mere

Ex. moms kr. 
53.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
67.00
pr. enhed
Sendes fra fjernlager (Levering 1-3 hverdage)


Varenummer:
750505
EAN:
4250503610473

trustpilot

Beskrivelse


Byggesæt fra Teifoc - Byg et lille hus


Byg et fint lille hus i mursten med dette sæt fra Teifoc. Huset er enkelt at bygge, og det er derfor ideelt som det første byggeprojekt til nybegyndere. Alt, hvad I skal bruge, er inkluderet i sættet. Sættet indeholder således mursten, tagsten, lille murerske, vandopløselig mørtel, mørtelskål samt byggevejledning. Den vandopløselige mørtel betyder, at du kan genbruge delene igen og igen.

At lege med Teifoc-produkter fremmer finmotorikken såvel som logisk og rumlig tænkning hos børn. Byggesættet er egnet til børn på 6 år og opefter.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.