0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Skæreværktøj

I denne kategori finder du skæreskiver og diamantskæreskiver og andet skæreværktøj af højeste kvalitet. I vores sortiment finder du skæreskiver til sten og metal, hvormed du opnår et flot skær i materialer som bl.a. marmor, natursten, fliser og jernprofiler.

Vi har udvalgt et bredt udvalg af skæreskiver der egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser og porcelæn til hårde keramisk fliser.
I denne kategori finder du skiver, der opfylder de flestes behov inden for alsidige skæreopgaver i forskellige typer af stenmaterialer.

Søger du istedet skæreskiver til metal, så finder du bl.a. vores Slim-fast skæreskive der udmærker sig til arbejde i metal. Med en særlig tynd skæreflade muliggør den, at du kan opnå et hurtigt og fint skæresnit. Til de lidt hårdere opgaver, hvor du skal kunne skære igennem både beton og armeringstål, anbefaler vi vores Turbo diamantskive.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreværktøj til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 72 60 66 30, som er åben alle hverdage mellem 8:30 - 17:00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)