Pisker - Rustfri

Normalpris 298,75 kr 239,00 kr

Beskrivelse:

Disse piskere er designet til at kombinere materialeblandinger med en medium massefylde, f.eks. kalkbaserede materialer. Takket være piskerens form kan den nå bunden af baljen eller spanden og få skabt den rigtige blandingsvirvel. Den er lavet af rustfrit stål. Stangen på piskeren har runde ender, som gør den nemmere at rengøre og beskytte mod plastikkontamination, da den undgår at skade baljen, når der blandes.

Den fås i to størrelser - en stor på 50 cm til brug i 24 kg containere og en mellem på 40 cm til brug i 8 kg containere. Begge størrelser har en størrelse på borekragen på 12 mm.

På lager
Varenummer
250285
Levering inden for 1-3 hverdage

Få blandet materialerne ordentligt

Fordele:

  • Designet til kombinering af materialeblanding med medium massefylde, f.eks. kalkbaserede materialer
  • Når ned til bunden af bajlen og skaber den rigtige blandingsvirvel pga. piskerens form
  • Lavet i rustfrit stål
  • Stangen har runde ender, der gør rengøringen nemmere og beskytter med plastikkontamination ved ikke at skade baljen under blanding
  • Borekrage på 12 mm
  • Fås i to størrelser - 40 og 50 cm. 40 cm er til brug i 8 kg containere og 50 cm er til brug i 24 kg containere

OBS: Vær forsigtig med at metallet ikke bliver beskadiget under rengøring. Brug aldrig hårde genstande til at slå fasttøret materiale, da det kan lave buler og hakker i piskeren, som kan skade baljen eller spanden ved efterfølgende blanding.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 250285
To Top