Knæskåner OS

Disse behagelige knåskåner med en yderside af PVC med polyesterarmering og en inderside af PU-belagt Polyester er som at knæle i en lille blød sky. Med en indvendig skumpolstring mærker du hurtigt forskellen og velcrolukningen og den brede elastikrem gør, at knæskåneren sidder fast på dit knæ under brug.

Køb disse praktiske og tilforladelige knæskåner med mængderabat her på siden og nyd godt af markedets nok skarpeste priser. Dine knæ vil takke dig. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
127.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
159.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
400225
EAN:
5701273817009

trustpilot

Beskrivelse


Polyesterarmeret Knæskåner (OS) 

Disse behagelige knæskånere har en yderside af PVC med polyesterarmering og en inderside af PU-belagt polyester. Skumpolstringen giver en utrolig blød og behagelig oplevelse. Med en indvendig skumpolstring mærker du hurtigt forskellen, når du arbejder på dine knæ. Velcrolukningen og den brede elastikrem gør, at knæskåneren sidder godt fast på dit knæ under brug.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.