HKSDK B2 ESD Sikkerhedssko - Str 47

Skridtfast, let og robust sikkerhedssko i skostørrelse 47. Holdt i et moderne design med ekstra bred pasform og fleksibel AIR-sål. AIR-sålen yder fleksibilitet og øget komfort. Med sømværn og tåbeskyttelse. Olie-, syre- og benzinresistent. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,013.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,267.00
pr. enhed


Varenummer:
408430-47
EAN:
5706410000580

trustpilot

Beskrivelse

Fleksibel sikkerhedssko fra HKSDK - Størrelse 47

En sikkerhedssko fra HKSDK, der er let og fleksibel med en bred pasform for øget komfort. B2 har Tech Fiber sømværn og Aluminium tåbeskyttelse. Denne sikkerhedssko er med sine robuste og stærke materialer velegnet til bygge- og anlægsbranchen. HKSDK leverer produkter designet og udviklet i Danmark, hvor kvaliteten altid er helt i top. B2 sikkerhedsskoen er ESD antistatisk, varmeresistent op til 150°C og olie- syre og benzinbestandig.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.