Murstensfjerner

Har du nogle mursten, der trænger til at blive udskiftet eller vendt, så kan denne murstensfjerner fra OSM let og hurtigt fjerne fugen rundt om murstenene, så du kan udskifte de pågældende mursten. Murstensfjerneren har en arbejdslængde på 115 mm (samlet længde: 120 mm), er belagt med diamantgrit og kan let og enkelt monteres på en M14 spindel på alle slags standard vinkelslibere. Hullet efterlader en glat fuge med fast bredde.

Murstensfjerneren har en forventet levetid på 10-12 mursten med almindelige fuger. Arbejder du med hårde cementfuger, så kan du forvente en lidt kortere levetid. 

HUSK, at murstensfjerneren skal have kontakt med murværket, inden den sættes i omdrejning. 


OBS: Murstensfjerneren leveres som enkelte styks. Hvis du bestiller 1 stk., så modtager du 1 rør a 1 stk. murstensfjerner. Bestiller du 50, 100, 150 eller flere, så får du leveret dem i samlede kasser á 50 stk. i hver.  

Læs mere

Ex. moms kr. 
449.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
561.25
pr. enhed
På lager


Varenummer:
210210
EAN:
5707336001705

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Anvendelsesvejledning

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.