Fugeværktøj

Fugeværktøj

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Mørtelfugepistoler 43
  2. Fugetrykkere 10
  3. Håndværktøj 46
  4. Fugeskeer 9
Her er du kommet til emnet fugeværktøj. Det er lige til at gå til, når du skal have lagt nye fuger i dit murstenshus.
En af de ting - vi er meget kendte for og tilbyder - er Murergrej's Mørtelfugepistol.
Den bliver anvendt både til industri og erhverv såvel som til private, der ønsker at renovere eller forny deres udvendig fuger på huset. Du tilbydes oven i købet en gratis demo ved køb af en Mørtelfugepistol. Vi lægger nemlig rigtig meget vægt på, at du kan bruge maskinen optimalt og får mest mulig glæde ud af det. Samtidig sparer du en hel del tid ved anvendelse af Murergrej's mørtelfugepistol. Har du ikke stiftet bekendtskab med den endnu, så kig ind her.
Hertil bruger du som komprimering af fugen vores Fugetrykkejern for et flot afsluttende resultat.
I kategorien Håndværktøj finder du frem til alle slags Fugebrædder, Murerskeer, Fugeskeer, limskeer og meget mere.
Du finder helt sikkert det, du skal bruge og vil også opdage nyt og fremragende grej.
Et decideret overblik over Fugeskeer finder du yderligere her, eller hvis du klikker på billedet med Fugeskeer. Der vil du finde Fugestudseskeer og Rørskeer i mærket Eskimo samt med eller uden ergonomisk behageligt soft-grip håndtag.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugeværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugeværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale! 

To Top