Fugeværktøj

Stort sortiment af fugeværktøj til hele arbejdet rundt om fuger

Her finder du vores udvalg i fugeværktøj. Det er lige til at gå til, når du skal have lagt nye fuger i dit murstenshus. En af de ting, som vi er meget kendte for og tilbyder her hos Murergrej.dk, er vores Mørtelfugepistol. Den bliver anvendt både til industri og erhverv såvel som til private, der ønsker at renovere eller forny deres udvendige fuger på huset. Du tilbydes oven i købet en gratis demo ved køb af en Mørtelfugepistol. Vi lægger nemlig rigtig meget vægt på, at du kan bruge maskinen optimalt og får mest mulig glæde af den. Samtidig sparer du en hel del tid ved anvendelse af Murergrej.dk's mørtelfugepistol.

Vælg den ønskede kategori

Har du ikke stiftet bekendtskab med den endnu, så kig ind her. Hertil bruger du vores fugetrykkejern til komprimering af fugen for at få et flot afsluttende resultat. I kategorien Håndværktøj finder du frem til alle slags Fugebrætter, Murerskeer, Fugeskeer, Limskeer og meget mere. Du finder helt sikkert det, du skal bruge og vil også opdage nyt og fremragende grej. Du kan finde et overblik over vores fugeskeer, hvis du trykker på billedet. Her vil du også finde fugestudseskeer og rørskeer i mærket Eskimo samt med eller uden ergonomisk behageligt soft-grip håndtag.


Sådan afgør du om du om dine fuger trænger til en udskiftning. Læs mere her.

Det rette valg af mørtel til murværk. Læs mere her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fugeværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugeværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale!