PCI Lastogum - Grå (8 kg)

PCI Lastogum er en vandtæt, fleksibel vådrumsmembran der leveres i en 8 kg spand. Det er lavet til påføring under keramiske belægninger i badeværelser og brusekabiner. Det udligner spændinger, bevægelser i underlaget, temperatursvingninger og vibrationer. Det er ligeledes revneoverbyggende, som giver høj sikkerhed, selv hvis der efterfølgende skulle opstå revner i underlaget.

PCI Lastogum er alkalibestandig. Det sikrer vedhæftningen mellem beskyttelseslaget og fliseklæberen ved konstant gennemfugtning af klæbelaget. Det er oplæsningsmiddelfri, så det belaster ikke miljøet og kan forarbejdes uden helbredsmæssige risici. Det kommer brugsklar i spanden og er let at forarbejde med en rulle, pensel eller spartel.

Læs mere

Ex. moms kr. 
600.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
750.00
pr. enhed


Varenummer:
725500-21-8
EAN:
4083200024416

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.