Omfugning

Her hos Murergrej.dk finder du et bredt udvalg af materialer og værktøj til omfugning af murværk, og uanset hvor stor opgaven er, finder du de helt rette materialer lige her. Se blandt andet vores solide mørtelfugeposer og -pistoler, trykkejern, fugeskeer og murerskeer – det alt sammen fås i høj kvalitet og til favorable priser. Brug vores værktøj til omfugning af murværk som professionel eller gør det selv-entusiast.

 

Vælg den ønskede kategori

Her finder du alt du behøver til omfugning af fugerne på huset

Trænger fugerne til at blive udskiftet? Så har vi alt, hvad du skal bruge, når du skal i gang med at fuge om. Prøv vores innovative mørtelfugepistol, som giver dig et stærkere resultat. Mørtelfugepistolen egner sig både til professionelle og gør-det-selv-manden eller –kvinden, og arbejdet går mindst dobbelt så hurtigt. Er det kun mindre reparationer, som du skal i gang med, så er en mørtelfugepose det rette værktøj. Her på siden finder du naturligvis også fugetrykkejern, fugeskeer og murerskeer, så du kan få alt, som du skal bruge til dit næste projekt.

Har du spørgsmål til vores sortiment af produkter og materialer til omfugning, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.