Dane-Stucco 1

Marmorpuds til 1. lag. Mørtlen trækkes på en plan finpudset bund, der har en ensartet sugeevne, med en rustfri glittebræt i 3 omgange, hver gang i materialets tykkelse. Overfladen glittes færdig. Arbejdet udføres vådt på friskt. De 3 lag har hvert sit blandingsforhold og den samlede lagtykkelse er ca. 1-3 mm, med det groveste tilslag inderst.

Første behandling (Dane-Stucco 1) består af 2 dele kulekalk og 3 dele marmorpulver 0-0,6 mm. Det er ikke nødvendigt med farve i første behandling.

Det gælder om at få trukket lidt ekstra spartelmasse på væggen, så det ikke tørre ud. Det gøres i store bløde bevægelser. Når man så har fået dækket et område skal man tilbage og glitte det mere jævnt ud og trække overskydende spartelmasse væk. Husk at rense spartlen ofte. Hvis ikke overfladen er helt jævn og glat efter første lag, så giver man 2 eller 3 lag i første behandling. Inden man begynder på andet lag skal overfladen renses for ujævnheder. Dette gøres bedst med spartlen.

Hvis man bruger sandpapir, så skal man sørge for at overfladen bliver ordentlig rengjort for støv.

Andet lag i første behandling (Dane-Stucco 1). 2. lag i første behandling er meget lettere at påføre. Der skal heller ikke så tykt et lag på. Men igen kom lidt ekstra spartelmasse på overfladen, så det ikke tørre ud og gå så tilbage og skrab det overskydende væk samt glitte overfladen glat. Hvis overfladen er helt glat og pæn efter de to lag i første behandling, så er man klar til at gå videre til anden behandling, når overfladen er helt tør.

Læs mere

Ex. moms kr. 
291.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
363.75
pr. enhed


Varenummer:
720302-1
EAN:
5714297019632

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.