Eskimo Pudseske - 200 mm

Pudseske fra Eskimo med en størrelse på 200 mm. Perfekt egnet til udkast, eller når du skal have meget materiale på dit pudsebræt. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et ergonomisk udformet håndtag af bøgetræ. Bladet har rustbeskyttet lak og et håndtag i rødfarvet bøgetræ. Materialet slipper dejlig let fra denne rustfri pudseske, så den derved er utroligt let at holde ren.

Læs mere

Ex. moms kr. 
159.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
199.00
pr. enhed


Varenummer:
240260-200
EAN:
5708604022002

trustpilot

Beskrivelse


Ergonomisk udformet pudseske - 200 mm

Denne smarte pudseske fra Eskimo med en størrelse på 200 mm er perfekt egnet til udkast, eller når du skal have meget materiale på dit pudsebræt. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et ergonomisk udformet håndtag af bøgetræ, er denne pudseske uundværlig til murerarbejdet. Bladet har rustbeskyttet lak og et håndtag i rødfarvet bøgetræ. Materialet slipper dejlig let fra denne rustfri pudseske, så den derved er utroligt let at holde ren.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.