Profloor EW Epoxymaling Blågrå - 12 Kg Sæt

God universal vandig epoxymaling til behandling af betongulve og vægge, hvor der ønskes en rimeligt tæt og rengøringsvenlig overflade. 1

2 kg sæt - blandingsforhold: 1:5

Profloor EW-Maling er vandig epoxymaling i god kvalitet og anvendes til malebehandling af bl.a. gulve at beton, flydespartel, træ o.lign.

Epoxymalingen er særdeles velegnet til behandling af vægge, når der ønskes en tæt og rengøringsvenlig overflade. Den anvendes hyppigt ved maling i levnedsmiddelvirksomheder og andre steder, der hyppigt vandbelastes.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,059.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,323.75
pr. enhed


Varenummer:
324731-12
EAN:
5714297027767

trustpilot

Beskrivelse

Leveres i 12 kg sæt, hvor selve malingen er 10 kg B-komp i spand, hvori EW-Base (2 kg), ihældes og sammenblandes grundigt, umiddelbart før brug.
Brugstiden er ca. 50 minutter.
Hvis der ikke blandes hele sæt, skal spanden med farven omrøres, inden ønsket mængde af begge komponenter afvejes.

Blandingsforholdet er 1 : 5 vægtdele. Der må under ingen omstændigheder doseres efter volumen. Komponenterne SKAL afvejes.

Anvendelsesområder
Blanding og forbrug
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.