ProFloor EP-Primer 525 - 7,5 kg

Profloor EP-Primer 525 repræsenterer banebrydende teknologi inden for epoxymaterialer, og er designet med fokus på kvalitet og effektivitet. Dette særlige tyndtflydende epoxybinder-system er kendt for sin fremragende penetrations- og vedhæftningsevne, hvilket gør det til et ideelt valg for priming af forskellige overflader.

Varen er tilgængelig i flere størrelser: 3 kg, 7,5 kg, 15 kg og 30 kg.

Se de andre mængder her

Systemet består af 2 komponenter, EP-Primer A og EP-Primer B, der skal blandes i vægtforholdet 2:1, hvilket sikrer en stærk og holdbar base for efterfølgende lag.

Udover sine primære anvendelsesområder som primer, kan EP-Primer 525 også med stor fordel anvendes til fremstilling af epoxymørtel og som mellemlag. Dog kan den ikke anvendes som topcoat, grundet dens tendens til at gulne i farven.

Profloor EP-Primer 525 udmærker sig ikke kun med sin alsidighed, men også med sin hurtige hærdning, selv under køligere forhold. Dette produkt fremstår som en optimal løsning for dem, der søger en højtydende og pålidelig epoxyprimer, der lever op til nutidens standarder og krav.

MAL-koden (1993) for det blandede og brugsklare produkt er 00-5.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,000.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,250.00
pr. enhed


Varenummer:
324803
EAN:
5714297028016

trustpilot

Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.