Nivel System Rotationslaser NL520 - Sæt 1 Grøn

I dette sæt får du alt du skal bruge for at starte op med at bruge dit Nivel system rotations laser system. Sættet indeholder en NL520 rotationslaser i grøn, og SJJ1 laserstativet. Nivel system lasere er nemme at bruge, og med høj præcision, til alt arbejde.  

Læs mere

Ex. moms kr. 
6,839.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
8,548.75
pr. enhed


Varenummer:
280736
EAN:
5908263350724

trustpilot

Beskrivelse

Grøn rotationslaser sæt til horisontale målninger

Få den bedste mulige opmålning med det rette udstyr, med sættet fra Nivel System får du alt hvad du skal bruge til at starte med opmålning til byggepladsen. Nivel System har høj kvalitets produkter, med fokus på brugervenlighed. Deres måleudstyr er nemt at bruge, og yderst præcist. I sættet medfølger deres SJJ1 laserstativ i aluminium. Stativet er bygget med en hurtig låsemekanik, som gør du nemt kan indstille dine opmålninger i den rette højde for alle horisontale opmålninger. 

Rotationslaseren projicere en cirkel omkring sig i grøn. Denne laser bliver projiceret i et stort område på alle overflader. 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.