Værktøj til opmuring

Her hos Murergrej.dk forhandler vi et både bredt og varieret udvalg af værktøj til opmuring, der kan hjælpe dig med at opnå de bedste resultater i forbindelse med murerarbejdet. Uanset hvad du mangler af værktøj til mursten og opmuring, så finder du det hos os. Vores værktøj til opmuring er desuden udviklet i samarbejde med håndværkere med det formål at skabe både praktiske, anvendelige og holdbare produkter.

Vælg den ønskede kategori

Her finder du det helt rette værktøj til opmuring


Her finder du en lang række innovative opmuringsværktøjer, der er udviklet i tæt samarbejde med jer ude på byggepladserne. Her finder du et stort udvalg af bl.a. hjørnejern, murersnore, snorholdere, stenklippere, stenskæremaskiner, murstenstænger, koste & børster, sålbænk konsoller og meget andet. Yderligere informationer finder du under de enkelte kategorier.

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til opmuring eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.